tirsdag 22. juni 2010

High School Musical Party

Idag var det engleprinsessa sin tur til å feire bursdag, selv om hun strengt talt ikke fyller før om over en måned. Men da er vi midt i flyttesjauen og på vei vekk fra venninnene her i bygda. Så da tok vi en tidlig feiring i år. Hun ønsket selv å ha High School Musical tema, og når mamman har startet sommerferien er det muligheter til å lage i stand slike ting.

Vi har tatt ned og vasket gardinene i stua, men med HSM vimpler på gardinstanga ble det litt koselig likevel. Printet ut bilder fra nettet på A4-ark, og klippet i vimpelfasong.

En av aktivitetene var en HSM sing-along/karaoke som jeg fant på youtube. Mange sangglade jentegjester her idag!
Vaniljekjeksene i gutteselskapet igår var såpass suksess at jeg gjentok dem idag, nå etter inspirasjon fra HSM-Sharpays stjernesmykke.

Ellers ble det servert bananmuffins med rosafarget osteglasur og litt stjerner og sølvperler som pynt.
Kaka ble både liten og enkel denne gangen, og mesteparten var igjen etterpå... Men fyrverkeriet på toppen var spennende!!
Jeg synes jeg kom på en ganske god og enkel måte å lage godtepose på ;-) På nettet fant jeg et passende bilde og printet det ut i liggende A4-format. Etterpå "pakket" jeg inn ei lita tykk bok, og limte sammen i bretten under og bak. Den øverste delen lot jeg være å brette slik at jeg fikk ut boka og beholdt en åpning. Billig, originalt og praktisk.
-
Princess angel celebrated her coming birthday today with High School Musical as the party theme.

1 kommentar:

Mor Monsen sa...

Joda, frue, dette overgår min kjøp-på-Nille-i-siste-liten-metode..;-)
Kjempeflink er du!
Koselig å prates i går, selv om det bare var i forbifarten.
Lykke til med pakking og flytting.
Klem